Sakskøbing
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 26. november 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 26. november 2023

DR1

05:40  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:15  

Alene i vildmarken Australien (7:12)
Alene i vildmarken Australien (7:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 12. De fem deltagere er sultne. De fleste har ikke fanget noget at spise, og bliver mere og mere desperate. Chris er stadig rystet over sit angstanfald, og ved ikke, om han skal fortsætte. Kate har en seks måneder gammel datter med sin partner Elsie. Både sulten og savnet gnaver i hende. Michael bygger nye fælder, men et enkelt uheld med saven kan sende ham hjem.

07:05  

Alene i vildmarken Australien (8:12)
Alene i vildmarken Australien (8:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 21. De tilbageværende fire deltagere kæmper både mod sulten og mod den følelsesmæssige isolation. Hvis de ikke kan svare på, hvorfor de skal blive i ødemarken, er der stor sandsynlighed for, at de ikke holder længe. Kate tænker på sin mor, og sin egen rolle som mor. Gina har fundet noget at spise, men savner sin familie. Mike er fast besluttet på at vinde, mens Michael sulter og har dårlig samvittighed overfor sin familie.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Inspector Morse: Mord i parkeringshuset
Inspector Morse: Mord i parkeringshuset Engelsk krimi fra 1989. (Inspector Morse: The Secret of Bay 5B) Den velhavende, men ikke ligefrem elskede arkitekt Michael Gifford findes myrdet i sin bil. En lommekalender og en parkeringsbillet er de eneste spor i sagen. Umiddelbart tyder det på, at Gifford har overrasket en biltyv, men Morse har en anden teori. Han er næsten sikker på, at han har med et trekantsdrama at gøre. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Russell: Amanda Hillwood. Instruktion: Jim Goddard.

DR2

05:45  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (4:6)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (4:6) Amerikansk dokumentarserie 2020. (Eli Roth's History of Horror) Hvem er bange for en ond heks? Alle! Heksen er en monumental skikkelse i horrorhistorien. Den onde heks er alt, hvad konventionel religion siger, at kvinder ikke må være: Et rovdyr, der tilbeder Satan, dræber børn - og hverken frygter Gud eller mennesker. Som alle gode monstre gør den slette heks, hvad hun vil, når hun vil.

06:30  

Historien om 80'erne: Den nye teknologi
Historien om 80'erne: Den nye teknologi Amerikansk dokumentarserie fra 2016. (The Eighties) Her kommer vi med på en tur ned ad 80'ernes memory lane. Serien zoomer blandt andet ind på Ronald Reagans regeringsperiode, aids-krisen, Den Kolde Krig og teknikkens boom. Kom denne gang med tilbage til 80'ernes revolutionære opfindelser i form VHS-afspilleren, PC'en og ikke mindst walkman'en, der for første gang gjorde det muligt at høre musik udenfor husets fire vægge.

07:10  

Weekendtur til Madeira
Weekendtur til Madeira Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Pirater, Pico do Arieiro og poncha. Tag med Gregg Wallace til den smukke ø Madeira. I løbet af tre dage går han på opdagelse i det subtropisk feriemekka. Undervejs kommer han tæt på en hvalfamilie, nyder øens signaturret espetadas og smager tropisk frugt, han ikke anede eksisterede.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang
Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet (8)
Ramasjang Mysteriet (8) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (39)
Sarah og And (39)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Byld og feberkrampe (11)
Bamselægen - Byld og feberkrampe (11) Elly er kommet til Bamselægen fordi hendes bamse Ninna har det rigtig dårligt. Den har feber og smerter, og Elly har lagt mærke til, at den har fået en lille bule på den ene side. Det viser sig, at den har en byld, som skal snittes åben, så betændelsen kan komme ud. Bagefter er Elly med Bamselægen på stuegang hos en bamse, der er indlagt med feberkramper. På vej hen til stuen med den indlagte bamse møder de Professor Allan, der fortæller det ikke er farligt, men det kan godt se voldsomt ud med feberkramper.

06:50  

Motor Mille på cirkustur (5)
Motor Mille på cirkustur (5) Motor Mille vil så gerne optræde i et cirkus med sin motorcykel, men i Cirkus Arli bliver hun i stedet til klovnen Miletto og finder ud af, at det faktisk er ret svært at spytte med vand.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Rejsen til Amerika - Skatten på Manhattan
Rejsen til Amerika - Skatten på Manhattan Dybt inde i Manhattan finder Fievel frem til en indiansk stamme af mus, som han føler det som sin pligt at beskytte mod storbyens farer. Med hjælp fra sin ven Tony og sin gamle misseven Tiger går han bl.a. på jagt efter en gemt skat.

08:47  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:50  

Bag murene på Stockholms Slot (3:4) Borddækning og fest
Bag murene på Stockholms Slot (3:4) Borddækning og fest Svensk dokumentarserie fra 2023. (Innanför slottets väggar) Et stenkast fra slottet ligger Fatburen, en del af det kongelige hof. Her opbevares slottets linned. Det fineste er Union-linned, vævet i 1891 i Lille. Linned bruges jævnligt, for eksempel i forbindelse med store begivenheder i Riddersalen. Og vi kommer med til både kronprinsesse Victorias og kong Carl XVI Gustafs officielle begivenheder.

10:00  

Til gudstjeneste: Hvad gør vi, når der ikke findes en mening? - Esben Dalgaard
Til gudstjeneste: Hvad gør vi, når der ikke findes en mening? - Esben Dalgaard Esben Dalgaard er uhelbredeligt syg af kræft. Alligevel insisterer han hver dag på at finde mening i tingene - og hver dag finde et glimt af mening, også selvom det er i de helt små ting. For hvad gør vi, når der ikke findes mening med tingene? Det sætter præst Karsten Møller Hansen fokus på i sin prædiken fra Tårnby Kirke. Når vært Sofie Østergaard og Esben Dalgaard sætter sig til rette på kirkebænken.

11:00  

Dyrenes sang - En truet lyd
Dyrenes sang - En truet lyd BBC naturprogram fra 2021. (Attenborough's Wonder of Song) I naturen kan lyde tiltrække eller bruges som våben. Men er dyr musikalske på samme måde som mennesker? Tag med David Attenborough rundt i verden, og hør nogle af naturens fineste koncerter - fra syngende gibbonaber til pukkelhvalens fascinerende melodier, fra hylende ulve til lyrefuglen, der kan imitere næsten alle lyde. En rejse, der vil ændre alt, hvad vi tror, vi ved om sang.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:10  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:35  

Smølferne II
Smølferne II

09:45  

Smølferne II
Smølferne II

10:00  

Smølferne II
Smølferne II

10:10  

Smølferne II
Smølferne II

10:20  

Smølferne II
Smølferne II

10:35  

Kasper og Sofie II (13)
Kasper og Sofie II (13) Børnehaven besøger en bondegård. Bondemanden lærer Kasper, Sofie og de andre børn at malke køer. I mens sniger Løveungen og Frøken Kanin sig ind i stalden og finder på en masse unoder, de prøver blandt andet at malke en ko. Kasper har lyst til at se traktorerne - men kan han finde en på gården?

10:45  

Kasper og Sofie II (14)
Kasper og Sofie II (14) Randi har taget sin hund Laika med i børnehaven. Hun fortæller børnene, at hunden er opkaldt efter den første skabning, som blev sendt ud i verdensrummet. Sofie bliver ked af det, da hun hører historien om rumhunden Laika. Kasper, derimod, vil gerne høre mere om sit favorittema: verdensrummet. Senere på dagen foreslår Kasper, at han og Sofie skal lege opdagelsesrejsende i verdensrummet, men hun vil ikke være med. Sofie siger, at hun hader verdensrummet på grund af Laika. Maria har til sidst held med at overtale hende, og hun er endelig med i legen, men kun hvis de redder rumhunden Basse og får hende trygt hjem til jorden.

11:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:25  

Pax' jordiske eventyr (3:10)
Pax' jordiske eventyr (3:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax går rundt sammen med ænderne, bliver nappet i rumpen og kører lige ind i en skovtur med Den sure dames elbil. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:40  

Flaskepost fra Stillehavet II (6)
Flaskepost fra Stillehavet II (6) Vi er kommet til Salomon øerne, og finder en helt uberørt strand. Eller er den måske ikke uberørt? Hvad sker der med plast, når det havner i havet?

11:50  

Sebastian på dybt vand (7)
Sebastian på dybt vand (7) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de flytte de store arapaimaer som let kan vælte en mand omkuld.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Explainer - Hvorfor har nogle lande mere magt end andre?
Explainer - Hvorfor har nogle lande mere magt end andre? FN's Sikkerhedsråd stod overfor en svær opgave, da konflikten mellem Israel og Hamas udviklede sig til krig i oktober. Opgaven blev kun vanskeligere af, at nogle få lande har en vetomagt, som de valgte at bruge. Men hvorfor har nogle lande overhovedet mere magt end andre?

12:25  

Versus (5:8)
Versus (5:8) Dansk underholdning fra 2022 Hjalte er ikke det store naturmenneske. Alligevel vil han udfordre naturvejlederen Emil Sanderhoff i, hvem der hurtigst kan slå lejr i skoven. Se også, om 12 LykkeLigaspillere kan hamle op med én professionel håndboldspiller, og om en professor i lyd og hørelse er bedre til at genkende hverdagslyde end en musiker med absolut gehør.

13:25  

Frank & Kastaniegaarden - Tudser og masser af nødder
Frank & Kastaniegaarden - Tudser og masser af nødder Kastaniegaardens fremtidige karpedam skal tømmes for tudser og kartoffelhøsteren skal repareres inden årets kartoffelhøst. Og så mindes Frank ikke, at han har samlet så mange nødder sammen før.

13:50  

Min natur - Nikolaj Kirk finder dyr
Min natur - Nikolaj Kirk finder dyr Nikolaj Kirk ELSKER Amager Fælled og det rige dyreliv der er lige udenfor hans hoved dør. Sammen med sin ven, fuglekenderen Nikolaj Noel viser han sine yndlingshjørner frem - og går på opdagelse efter både vandsalamander og fugle.

14:10  

Joanna Lumleys rejse mod nordlyset
Joanna Lumleys rejse mod nordlyset Rejseprogram fra BBC fra 2011. (Joanna Lumley: In the Land of the Northern Lights) Joanna er vokset op i Malaysia og har som barn aldrig oplevet sne og kulde. Derfor har hun altid drømt om at rejse til det kolde nord. Følg med, når hun rejser gennem Norge og helt til Svalbard, det nordligste permanent beboede sted på jorden, hvor temperaturen nærmer sig minus 30 grader - og man kan bo på et hotel, der er bygget af is.

DR2

12:00  

Forførende Rum på cocktailbar på Vesterbro
Forførende Rum på cocktailbar på Vesterbro Dansk reportageserie fra 2013 Arkitekt og indretningskonsulent Frederikke Aagaard besøger den meget populære seniorhipster cocktailbar Lidkoeb, der er godt gemt i en baggård på Vesterbro i København. Og Frederikke får drinks på alle etager og ender i herreværelset på toppen af Lidkoeb. Sendt første gang 14.11.2013

12:30  

Vil du bo her? - Den moderne villa
Vil du bo her? - Den moderne villa Der bliver både plads til det store kolde gys og en lækker tur i spa-bad, når værten Frederikke Aagaard endnu engang rykker ind i et fremmed hjem i 24 timer. Denne gang er hun sammen med sin gæst, tv-værten Ane Cortzen, i Fredericia i en modernistisk villa på kanten af Lillebælt. Men.....vil de bo her?

13:00  

Nydelsens hemmeligheder (4:4)
Nydelsens hemmeligheder (4:4) Hvis vi kan forstå nydelsen bedre kan vi måske også hjælpe de mennesker, som ingen nydelse har. I dag er der masser af kærlighed og sol på stranden i Florida i Thereses liv. Ved at vælge at nyde livet har hun kæmpet sig ud af en alvorlig spiseforstyrrelse. Louise har komponeret et værk som hun opfører for døende - og midt i smerten får kræftsyge Erland mulighed for at nyde musikken.

13:30  

Frække fly og flyvende biler - Sådan designer vi fremtiden (4:4)
Frække fly og flyvende biler - Sådan designer vi fremtiden (4:4) Selvkørende biler. Måden vi transporterer os på er i vild forandring. Arkitekt og byplanlægger Sonja Stockmarr rejser verden rundt for at undersøge, hvordan fremtidens biler, droner og skibe kommer til at se ud. I USA har den danske bildesigner, Henrik Fisker, sat sig for at levere en luksusbil til fremtiden. Den kører på el, er selvkørende - og skal tage konkurrencen op med Tesla. I Tyskland har Volkswagen redesignet det ikoniske folkevognsrugbrød til fremtiden.

14:00  

Til gudstjeneste: Hvad gør vi, når der ikke findes en mening? - Esben Dalgaard
Til gudstjeneste: Hvad gør vi, når der ikke findes en mening? - Esben Dalgaard Esben Dalgaard er uhelbredeligt syg af kræft. Alligevel insisterer han hver dag på at finde mening i tingene - og hver dag finde et glimt af mening, også selvom det er i de helt små ting. For hvad gør vi, når der ikke findes mening med tingene? Det sætter præst Karsten Møller Hansen fokus på i sin prædiken fra Tårnby Kirke. Når vært Sofie Østergaard og Esben Dalgaard sætter sig til rette på kirkebænken.

TVR

12:10  

Vidundervovsen Vaffel (11)
Vidundervovsen Vaffel (11)

12:20  

Vennerne og det grønne lys (3:20)
Vennerne og det grønne lys (3:20) Vennerne overtaler Hugos far til at gå med over i Anders' hus for at finde ud af, hvad der er sket med Anders og familien. Men pludselig hører de mystiske bankelyde. Er det Anders?

12:30  

Vennerne og det grønne lys (4:20)
Vennerne og det grønne lys (4:20) En mystisk mand dukker op i Anders' hus og siger, at han passer huset for Anders' familie, mens de er på ferie. Men er han i virkeligheden farlig? Hvad hvis han er en vampyr?

12:39  

Stop!
Stop! Hele vinteren har Maja talt dagene til sommeren og årets første dukkert. Hun står op ved hanegal og gør sig klar, men mor og fars første dag i ferien sprudler ikke rigtigt med samme forventning.

12:40  

Stop!
Stop! Familien er klædt fint på fra top til tå før dagens familiefotografering. Men der er forskellige opfattelser af, hvad et fint fotografi er, og Maja er sjældent den, der giver sig i første omgang.

12:50  

Marie og Marias Vinter (5:6)
Marie og Marias Vinter (5:6) Det forventede brev fra fru Rosenknop ankommer endelig til Rosevej. Mens Marie og Maria er væk hjemmefra, kidnapper Amalie familien Lillesen og sælger dem til Cirkusdirektøren. Marie og Maria spørger politibetjent Ronny Retskaffen og fru Pompinella om hjælp til redningsaktionen. Brumle slipper væk fra Amalie og skynder sig hen til Summeberg og Brummeberg. Han vil have fat i trylledrikken, så han kan redde sin familie.

13:05  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) Inspireret af planeten Jorden arrangerer Basker et stort bytte-loppemarked i Bakkeby. Det er en stor succes - lige indtil Cleopatra dukker op og bytter sig til en maskine, som hun vil bruge til at fange Sprinter ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Diktathor har opfundet et computerspil, som alle i Bakkeby bliver dybt afhængige af, og imens de sidder foran skærmene, har han frit spil til at overtage magten. Det er godt tænkt, men har han tænkt på superhelten Sprinter også?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.

14:00  

Oda Omvendt II (4)
Oda Omvendt II (4) Balder har lavet sin egen zapper, så han kan sætte fart i børnene. I børnehaven går Anissa på line og leger cirkus, men Balder vil ikke have det - det står ikke i dagsprogrammet! Anissas mor er for langsom, og derfor hurtig-zapper Balder hende. Nu ryger tempoet i vejret, så hun kan nå det hele på den halve tid. Anissa vil gerne bare lege cirkus og med Oda Omvendts hjælp, får Anissas mor et skud børnetidsmagi, så de sammen kan lege cirkus i ro og mag. Men Oda bliver sur på Balder, over at han har rodet i hendes ting og bygget sin egen hurtig-zapper.

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) På savværket ved siden af slottet vil den sure mand putte børnenes nattøj på Sankt Hans-hekse, som skal brændes. Medhjælperen Krejle holder vagt på sin motorcykel. Der skal lægges en snedig plan, hvis Motor Mille og Børnebanden skal få nattøjet tilbage.

14:45  

Kika og Bob (4)
Kika og Bob (4) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:10  

Peitersen på Atlanten (1:4)
Peitersen på Atlanten (1:4) Eventyret forsætter for Erik Peitersen og sejlerparret Jens og Dorthe, da de mødes til ø-hop på de caribiske øer. På Martinique bestiger de vulkanen Mount Pelée, som på trods af en tragisk historie byder på en smuk vandretur for de tre venner. Turen går også til naturøen Dominica, som byder på en spændende sejltur i piraternes fodspor.

15:40  

Håndboldens Heltinder (1:3)
Håndboldens Heltinder (1:3) De er et af nationens største samlingspunkter og har gennem mere end tre årtier skabt øjeblikke, vi aldrig glemmer. I "Håndboldens Heltinder" genoplever vi de mest skelsættende momenter og største triumfer for det danske kvindelandshold i håndbold. Fra Ulrik Wilbek og Anja Andersens åbne skænderier i pressen til de hæsblæsende OL-finaler. En perlerække af de største profiler sætter selv ord på de oplevelser, som forandrede dem og Danmark for altid. Og det aktuelle landshold, som står på tærsklen til et VM på hjemmebane, svarer: Hvor meget fylder arven fra legenderne? Og hvor tæt er vi på guld igen? Det danske landshold for håndboldkvinder var i overhængende lukningsfare, da en ung træner og et kuld ualmindeligt talentfulde spillere tog over. Anført af profiler som Anja Andersen, Janne Kolling, Camilla Andersen, Anne Dorthe Tanderup og Ulrik Wilbek brød "de jernhårde ladies" lydmuren og forvandlede dansk håndbold for altid.

15:40  

Håndboldens Heltinder - Det store gennembrud (1:3)
Håndboldens Heltinder - Det store gennembrud (1:3) Det danske landshold for håndboldkvinder var i overhængende lukningsfare, da en ung træner og et kuld ualmindeligt talentfulde spillere tog over. Anført af profiler som Anja Andersen, Janne Kolling, Camilla Andersen, Anne Dorthe Tanderup og Ulrik Wilbek brød "de jernhårde ladies" lydmuren og forvandlede dansk håndbold for altid.

16:10  

Den store bagedyst (9:9) - Nedtælling til trofæet!
Den store bagedyst (9:9) - Nedtælling til trofæet! 10 - 9 - 8! Nu skal der kåres en vinder af Den store bagedyst 2023! Men først skal finalisterne vise alt hvad de har lært, og lade talenterne kulminere! 7 - 6 - 5! De skal bage kager, der er tydelig inspireret af dén kagekunstner i verden, som de ser allermest op til. Den hemmelige udfordring byder endnu engang på en vanvittig Grigo-kreation. 4 - 3 - 2 -1! Stillingen er nærmest lige på finalens sidste dag, hvor deltagerne skal bage en spiselig udgave af en drøm, de har. Så det bliver det allersidste mesterværk, der afgør, hvem der vinder. Og vinderen er.....!

17:10  

Folk og fæ III (7:7)
Folk og fæ III (7:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) Det er jul, og alle prøver at få det bedste ud af det, mens verden er i krig. Siegfried tilser væddeløbshesten River, der er blevet skadet inden et stort løb. Han gør en vigtig opdagelse, som Rivers ejer forsøger at udnytte til at få hesten tilbage på væddeløbsbanen. Dermed risikerer Siegfried at bringe alt, han står for, i fare.

17:30  

Nigellas julefristelser
Nigellas julefristelser Britisk madprogram fra 2020. (Nigella: Cook, Eat, Repeat Christmas Special) Juletræ, lys, venskab og bål. Denne gang forkæler Nigella os med en herlig vintermenu. Mundvandsdryppende linzersmåkager, granatæblebobler, ribbensteg med den bedste sprøde svær flankeret af kartoffelgratin, agurkesalat og syltet rødkål. Og til dessert en blød stabel ingefærkage, der er perfekt med creme fraiche og granatæblekerner.

17:55  

Nigellas fristelser (6:6)
Nigellas fristelser (6:6) Britisk madserie fra 2020. (Nigella: Cook, Eat, Repeat) Kærlighed til hjemmelavet mad. Denne gang laver Nigella klassiske retter og tilføjer dem et tvist. Først byder hun på mac 'n' cheese med krabbekød. Introducerer os for søde og salte chokoladecookies, der skal spises direkte fra ovnen. Og serverer hyggelig familiemad i form af grydestegt kylling med citron og orzo-pasta - efterfulgt af risdessertkage.

DR2

15:00  

Husker du...- Om mad og mennesker
Husker du...- Om mad og mennesker Tag med på en tur fra rødgrød til rucola, fra wienerbrød til Valrhona og fra Hüttemeier til Claus Meyer. Find ud af hvad der skete med kulturen da lørdagskyllingen afløste søndagsstegen og forårsrullen væltede høstsilden af pinden. Få også svaret på hvornår kiwien kom til Danmark og se hvordan hospitalsmad så ud i 1984. Sendt første gang 07.05.06

15:50  

Historiequizzen: Arbejdermuseet
Historiequizzen: Arbejdermuseet Der går "rød front" i den, når Adrian Hughes og Historiequizzen i aften sender fra Arbejdermuseet i København. Ved du, hvad Stauning fik i fødselsdagsgave af folket, og hvilket øgenavn Stjernepilsneren engang havde? Få svaret når Cecilie Nielsen, Kåre Johannessen, Hanne Fabricius og Christian Donatzky dyster under de smældende faner.

16:20  

Hitler Superstar
Hitler Superstar TV-musical af Ernst Bruun Olsen med musik arrangeret og dirigeret af Ib Glindemann.

17:30  

Barndommens gade
Barndommens gade Dansk drama fra 1986. Ester skriver digte i smug, er mørkeræd og hader at hente koks i kælderen. Hun deler værelse med sine forældre, og eleverne i hendes klasse griner ad hende. Opvæksten i arbejderfamilien på Vesterbro i 1930'erne er barsk, men også med glimt af håb for den 14-årige pige. Baseret på Tove Ditlevsens klassiske roman fra 1943 og hendes bog Erindringer fra 1967. Medvirkende: Sofie Gråbøl, Carl Quist Møller, Vigga Bro m.fl. Instruktion: Astrid Henning-Jensen.

TVR

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:15  

Karlas Fantalastiske Klasse - Ib får familie
Karlas Fantalastiske Klasse - Ib får familie Ib føler sig ensom. Så da Karla finder en lille sød fugl, siger hun, at den kan være hans familie. Men det er ikke al familie, der er lige god.

16:20  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en lille lodden fyr + Vovserne redder en vild vandrer

16:55  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:05  

F for Får: Et juleeventyr
F for Får: Et juleeventyr Da Frodes jagt på en større sok ikke går som planlagt, drager hele gården ud på et vildt juleeventyr - komplet med slæde og det hele! Animationsfilm fra Aardman.

17:35  

Søskende-chok
Søskende-chok

17:50  

Søskende-chok
Søskende-chok

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Wales' vidunderlige kystliv (4:4) Kystens helte
Wales' vidunderlige kystliv (4:4) Kystens helte Britisk naturprogram fra 2021. (Wonders of the Celtic Deep) I århundreder har mennesker udplyndret havets ressourcer. Havtemperaturen stiger og klimaforandringer er den største trussel nogensinde. Men overalt i Wales gør mennesker en forskel. Fra forskere til fiskere, fra frivillige til miljøforkæmpere. I dette afsnit møder vi nogle af dem, der kæmper for bæredygtighed, imod plastaffald, for at skabe opmærksomhed om forurening, og som bruger havet til at hjælpe mennesker med psykiske problemer.

19:51  

Vilde vidunderlige Danmark - Husmåren
Vilde vidunderlige Danmark - Husmåren Et af skovens mindre dyr er på jagt efter mad, og på denne dag bliver det med livet som indsats. Men husmåren vover pelsen og forsøger at stjæle æg fra musvågens rede.

20:00  

Carmen Curlers II (7:7)
Carmen Curlers II (7:7) Carmen Curlers er blevet kopieret og alle på fabrikken er under mistanke. Sekretæren Lis forsøger telefonisk at få fat i direktøren på Carla Curlers, men fabrikken i Italien nægter at stille hende igennem, så Axel, Frans og Marc drager mod Italien for at finde ud af, hvem den medskyldige er. Birthe gør en afslørende opdagelse og må handle hurtigt. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing Serieskaber: Mette Heeno Manuskript: Andreas Garfield, Mette Heeno Instruktør: Josefine Kirkeskov Producent: Maja Dyekjær DR Drama

DR2

19:00  

Luisi & Liszt - Virtuose toner
Luisi & Liszt - Virtuose toner Den virtuose pianist Alessandro Taverna og DR Symfoniorkestret med Fabio Luisi i spidsen spiller Listzs brillante klaverkoncert nr. 2. Optaget i DR Koncerthuset 2019.

19:25  

Soundtrack Service med Han Duo: Det vilde vesten og hard science fiction
Soundtrack Service med Han Duo: Det vilde vesten og hard science fiction Kom med DR Symfoniorkestret og Han Duo til den fantastiske, forunderlige verden, hvor filmmusikken og historierne flyder i højt tempo - i denne episode kan du opleve musik fra Avatar, Interstellar, For a Few Dollars More og The Good, the Bad and the Ugly. Værter: Elias Eliot og Jacob Ege Hinchely.

20:00  

Rick Stein og det forunderlige Frankrig (2:6)
Rick Stein og det forunderlige Frankrig (2:6) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Rick Stein's Secret France) Franskmænd er glade for rødvin og ost. Og det er den britiske tv-kok Rick Stein også. Vær med, når han hiver den rødternede dug frem og inviterer på betagende vin, en særlig fransk ost med en mere end 1000 år gammel historie og hans yndlingsret - surkål.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Prinsesse Ranedyr fanger en flok chinchillaer for at udvælge den, hun foretrækker som kæledyr. Da Petronix befrier gnaverne, udløser Prinsessen et kaos med sin boblefikator og gør redningsaktionen meget mere vanskelig. Og særligt for Tim, som må finde ud af at redde en chinchilla under et pres, han har svært ved at håndtere.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (24)
Svampebob Firkant VIII (24) Den superonde dybhavsskurkeduo + Snask-frikasse

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Det er vintersolhverv, og traditionen tro samles Familien Van Alten om lejrbålet for at afvente nattens galskab. Bo benytter lejligheden til at besøge sine gamle venner og vender hjem som en stor overraskelse.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:32  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

22:05  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

22:35  

Fifteen-Love (4:6)
Fifteen-Love (4:6) Britisk dramaserie fra 2023. Mens Luisa forsøger at komme sig efter sin bytur, bliver Steve chokeret, da han hører, hvad Justine har gjort. Glenn ser derimod en mulighed for at undergrave hende. Samtidig forsøger Justine at rette op på sit venskab med Renee.

23:25  

Guilt (2:4)
Guilt (2:4) Britisk thrillerserie fra 2019. Max og Jake er kommet til at køre en gammel mand ihjel. Nu strammes nettet om dem. Den lurvede privatdetektiv Kenny viser sig at være en hel del skarpere, end Max havde regnet med. Samtidig afslører naboen Sheila, at hun var vidne til ulykken. Hun kan godt overtales til at holde munden lukket. Men det koster...

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz - Julegalla
Den klassiske musikquiz - Julegalla Phillip Faber byder velkommen til en festlig juleudgave af Den klassiske musikquiz med de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Teresa la Cour, Victor Koch og Allan Gravgaard Madsen. Det er DR SymfoniOrkestret under ledelse af Thomas Søndergaard, der står for musikken. Hvor hurtigt kan de to hold finde frem til musik, når der mangler en masse noder? Hvor svært er det at genkende musik spillet på båthorn og plastikrør? Og er der en forbindelse imellem julemusik, nylonstrømper og dynamitstænger?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

20 dage i Mariupol
20 dage i Mariupol Amerikansk dokumentar fra 2023. (20 Days in Mariupol) Døende børn, massegrave og faldende bomber. Da Rusland invaderer havnebyen Mariupol bliver den ukrainske krigskorrespondent Mstyslav Chernov og hans hold af journalister tilbage for at dokumentere ødelæggelserne og de ubegribelige lidelser. En levende, rystende beretning om civile fanget i belejringen og kampen for at få de vigtige vidnesbyrd ud til resten af verden, når der hverken er elektricitet eller signal til satellitter.

23:50  

Mordet på JFK (1:2) Døgnet inden drabet
Mordet på JFK (1:2) Døgnet inden drabet Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Assassination of JFK) Hvem slog John F. Kennedy ihjel? Der er flere mulige mistænkte og mange, der havde grund til at ønske den amerikanske præsidenten død. Gennem to afsnit dykker vi ned i den frygtelige hændelse, minut for minut, som personer midt i det hele kunne have oplevet det - fra den ledende Secret Service-agent Roy Kellerman, den mystiske morder Lee Harvey Oswald og til den ikoniske førstedame, Jackie Kennedy.

TVR
DR1

00:20  

Red Sparrow
Red Sparrow Amerikansk spionthriller fra 2018. Den russiske ballerina Dominika Egorova tvinges til at blive spion. "Din krop tilhører staten", får hun at vide. Hun er fanget i en verden, som hun er desperat for at slippe ud af, da hun sendes til Budapest for at lokke oplysninger ud af en CIA-agent. Medvirkende: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts m.fl. Instruktion: Francis Lawrence.

02:35  

Fader Brown VII (3:10)
Fader Brown VII (3:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Det bliver en sag for fader Brown, da en ond ånd synes at være på spil.

03:15  

Fader Brown VII (4:10)
Fader Brown VII (4:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Fader Brown afdækker hemmeligheder, hykleri og mord på en skole for unge kvinder.

DR2

00:35  

Mordet på JFK (2:2) Døgnet efter drabet
Mordet på JFK (2:2) Døgnet efter drabet Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Assassination of JFK) 60 år efter snigmordet på den amerikanske præsident John F. Kennedy er mange spørgsmål stadig ubesvarede. Den amerikanske regering har ikke frigivet mange dokumenter om mordet, og sagen betragtes stadig af mange som et af de største mordmysterier gennem tiderne. Handlede morderen Oswald alene, eller var der mere end én skytte? Og hvad skete der umiddelbart efter drabet?

01:20  

Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (2:3) Ordensmagten
Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (2:3) Ordensmagten Britisk dokumentarserie fra 2023. (Murder in the Pacific) Blot en dag efter eksplosionerne kommer politiet på sporet af det schweiziske par Alain og Sophie Turenge, som siger, at de er turister. De lader sig frivilligt afhøre, men er ikke i stand til at besvare selv enkle spørgsmål. Samtidigt hører politiet om fire mistænkelige franskmænd, men har ikke beviser nok til at tilbageholde dem. Politiet opdager, at Alain og Sophies pas er falske, og intensiverer jagten på bombemanden.

02:05  

Colosseums blodige historie (4:8)
Colosseums blodige historie (4:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) I 107 e.Kr. afholder kejser Trajan sine store lege - og publikum oplever et sjældent syn: kvindelige gladiatorer. De kæmpende er typisk krigsfanger, men i en af kampene skriver en romersk kvinde historie. Mevia beslutter sig for at bytte sin status som fri borger i Rom ud med et liv i arenaen som gladiatrix. Det er et kontroversielt og chokerende valg, der provokerer den romerske digter og satiriker Juvenal. Uegnet for børn.

02:50  

Das Boot II (7:8)
Das Boot II (7:8) Tysk krigsdramaserie fra 2020. Wrangels jagt på Johannes kulminerer i et dramatisk opgør i Atlanterhavet. Margot forfærdes over et chokerende forræderi. En såret Hoffmann dukker op hos Cassandra.

03:45  

Das Boot II (8:8)
Das Boot II (8:8) Tysk krigsdramaserie fra 2020. En ubåd har kurs mod den amerikanske kyst. Hoffmann venter på sit hotelværelse. I La Rochelle er Duval forsvundet, og Margot frygter det værste. Mens de sidste fanger bliver læsset om bord på toget, beslutter modstandsbevægelsen sig for at sætte deres plan i værk.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SAKSKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1124030520