Sakskøbing
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: onsdag d. 6. december 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: onsdag d. 6. december 2023

DR1

05:25  

Jordemoderen XI (1:8)
Jordemoderen XI (1:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Det er påske, 1967. Der er planlagt en farverig påskeparade uden for Nonnatus House. Samtidig glæder søster Monica Joan og Reggie sig til melodigrandprix. Mens Nancy er blevet færdiguddannet som jordemoder.

06:20  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Det burde ikke kunne lade sig gøre at bo alene på en isoleret ø, når man har rundet 82 og 93, og kroppene skranter. Borgny og Roald Mathisen klarer det fremdeles, lige akkurat.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Horisont: Narkohavnen
Horisont: Narkohavnen Antwerpen er blevet centrum for narkosmugling til EU. Kokainen vælter ind i havnen og myndighederne kan ikke følge med. Byen terroriseres af narkobander og justitsministeren måtte gå i skjul på grund af trusler. Situationen er så ekstrem, at politiet kalder narkotikasmuglingen en trussel mod EU´s sikkerhed.

07:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

Danske Vidundere: Råbjerg Mile
Danske Vidundere: Råbjerg Mile Om Danmarks naturskabte vidundere. Vi er taget til Nordjylland, for at se nærmere på Danmarks største sandkasse, den flere tons tunge, vandrende Råbjerg Mile. Et stykke ørken, der hvert år flytter sig 10-15 meter og på sin vej fortærer alt - planter, liv ja, selv gårde. Milen - der i dag er 2 kilometer lang, 1 kilometer bred og op til 35 meter høj - blev født for kun cirka 400 år siden. Især udnyttelsen af naturen - blandt andet i form af dyr, der har græsset vegetationen væk - men også som følge af den såkaldte lille istid, blev der skabt forhold, der gjorde sandflugt mulig. Siden har milen været på vej fra vest mod øst og de næste ejendomme den vil fortære, vil den nå indenfor 15 år. Sendt første gang 07.04.06.

08:30  

Inspector Morse: Det forjættede land
Inspector Morse: Det forjættede land Engelsk krimi fra 1991. (Inspector Morse: Promised Land) Morse og Lewis rejser til Australien for at opspore et vidne, der medvirkede til at sende en gangsterbande bag tremmer. Mens Lewis hurtigt vænner sig til de nye omgivelser, er mødet med Australien noget af et kulturchok for Morse. Samtidig viser det sig, at han og Lewis ikke er de eneste, der leder efter sagens hovedperson. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Anne Harding: Rhondda Findleton. Instruktion: John Madden.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:35  

Deadline: Slut med sorte investeringer?
Deadline: Slut med sorte investeringer? COP28 er skudt i gang, og et centralt spørgsmål hænger i luften på klimatopmødet i oliestaten Dubai: Om der skal sættes en slutdato på investeringer i udvinding af fossile brændsler. Astrid Berg spørger Socialdemokratiets klimaordfører, aktivisten og pensionskassen med flest penge i olie, gas og kul, om det går hurtigt nok med at sige stop til danske penge i den fossile sektor.

07:00  

Deadline: COP28 - de største slagsmål
Deadline: COP28 - de største slagsmål En skæbnestund for fossile brændslers fremtid, der bør blive begyndelsen på enden for klodens faretruende temperaturstigninger. Det er forhåbningerne til COP28. Men kan dette års klimatopmøde forhindre et klimakollaps, og kan verdens lande med stærke modsatrettede interesser overhovedet nå til enighed om et kompromis? Issa Mahmoud Jeppesen undersøger de største stridspunkter under COP28.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (2)
Ramasjang Mysteriet III (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:33  

Hunden Ib - går langt
Hunden Ib - går langt

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

06:20  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille på maskintur (9)
Motor Mille på maskintur (9) Motor Mille elsker store maskiner, og gravkøer er ingen undtagelse. Hun har bare aldrig lært at køre den. Så da gadens børn spørger om hun kan køre en gravko, ser hun sit snit til at få det lært. Det kræver både præcision og øvelse på en mini gravko, før man kan køre en af de helt store.

06:45  

Sarah og And (9)
Sarah og And (9)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (6:24)
Ramajetternes Jul (6:24) Er der virkelig drillenisser på spil i lufthavnen eller er det bare Finn Falk, der er på spil? Øvst vender langt om længe tilbage med en overraskende adresse på den mystiske K. Rampus.

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:13  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (9)
Hey Duggee (9)

07:40  

Simon
Simon

07:45  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (21)
Vidundervovsen Vaffel (21)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (2)
Det store Ramasjang Mysterie (2) My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (184)
Antikkrejlerne med kendisser (184) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (183)
Antikkrejlerne med kendisser (183) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (21:25)
Antikkrejlerne XXVI (21:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (20:25)
Antikkrejlerne XXVI (20:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:09  

Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger
Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger En isfugl dykker ned i vandet og kommer op med en fisk i næbbet. Det hele går så hurtigt, at du næsten ikke kan nå at se det. Men hvis vi sætter hastigheden ned, kan du alligevel se, hvorfor isfuglen er en af de sejeste til at jage fisk under vandet.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse
Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse En havørred skal svømme mange kilometer mod strømmen, helt ude fra havet og op til et vandløb, for at lægge æg. På vejen kommer den til et vandfald. Havørreden må springe op over vandfaldet for at nå sit mål.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6)
Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6) Isfugle ses kun ekstremt sjældent, men en af dem har forvildet sig ind under en trappe ved Ørestads Metro på Amager. Mathias finder den afkræftede fugl, der har slået sig meget og vil hjælpe den tilbage til naturen. Den er ikke i stand til at flyve, så Mathias passer den indtil han kan sætte den fri. Men ingen ved om den er blevet alt for skadet til at kunne overleve.

09:30  

MikroMakkerne | Det hvide C
MikroMakkerne | Det hvide C

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Hr. Skægs hotel - Julemandens søn (13)
Hr. Skægs hotel - Julemandens søn (13) Hr. Skæg får besøg af en ung mand fra Grønland, som ikke ved, hvad han vil være, når han bliver stor. Hans far er selveste julemanden, men den unge mand har ikke lyst til at overtage farens virksomhed. Hr. Skæg må hjælpe ham med at finde ud af, hvad han er god til.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ugler kan flyve helt lydløst? Tag med Lille Nørd på ugleeventyr og se Anders og Katrine samle et puslespil af knogler.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - Ø
Skæg med bogstaver - Ø Afsnit Ø I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Ø, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en økse i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Ø.

11:50  

Vilde venner III (9)
Vilde venner III (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal reparere et bæverhegn, bygge advarselsskilte, som kan give ro til nogle babysæler og finde en kongesnog, som er stukket af hjemmefra.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Julemirakel og Pay back
Frank & Kastaniegaarden - Julemirakel og Pay back Så blev det endelig jul på Kastaniegaarden og den gås, som har terroriseret alle, skal slagtes og plukkes. Den gamle Singer symaskine skal repareres, og får en fremtrædende plads i jule værkstedet. Til Franks store overraskelse sker der et julemirakel: Koen Anna nedkommer med en velskabt julekalv.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Peber og rådne vinduer
Frank & Kastaniegaarden - Peber og rådne vinduer Hesten Pilippa er begyndt at bide i låger og hegn, og Frank giver træværket en tur med peberkværnen for at få hende til at holde op. Hvad fatter gør er altid det rigtige ifølge H.C Andersen, men i stedet for en poser rådne æbler, så kommer Frank hjem med en vognfuld rådne vinduer.

12:45  

Nak & Æd - en puku i Zambia (7:10)
Nak & Æd - en puku i Zambia (7:10) Sæson 9 (2018). Der skal en puku på kornet, når de to venner begiver sig ud i den zambianske bush. Men den lille antilope er ikke nem at finde. Der er maksimalt pres på, for Nikolaj har store planer med maden. Desuden er der inviteret royale gæster, når de to venner holder dansk tema langt ude i vildmarken.

12:45  

Nak & Æd - en flodhest i Zambia (6:10)
Nak & Æd - en flodhest i Zambia (6:10) Sæson 9 (2018). De to venner er taget til Zambia igen. Her skal Jørgen og Nikolaj have et gigantisk dyr på kornet, det største de nogensinde er gået efter. En flodhest. Men det er ikke uden tøven, at de går på jagt, for er det overhovedet i orden at skyde det store dyr, og hvad gør man med alt det kød, hvis det lykkes? Der er meget at tænke over. Ikke mindst fordi at alternativet er en abe med meget blå boller.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (10:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (10:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick besøger den lille havn Boscastle. For 200 år siden, når et skib var i havsnød, affyrede man raketter med trosser ud for at redde folk i land. Bygningen, der opbevarede raketterne, er nu en fiskerestaurant. Rick besøger også en økologisk svampefarm og laver en wokret med pindsvinepigsvampe, som efter sigende kan genskabe neuroner. Og i Mousehole er et tysk filmhold i gang med optagelserne til en Rosamunde Pilcher-tv-serie.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (9:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (9:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall er populært blandt kunstnere, og Rick starter med at besøge keramikeren Catherine Lucktaylor, der har lavet en samling kunst kaldet 'Wild Cornwall'. Efter besøget viser Rick, hvordan han renser en havbars og laver en fin ret med hvidløg, ingefær og forårsløg. Derefter møder Rick forfatteren Patrick Gale, som har skrevet en bog om digteren Charles Causleys fascinerende liv.

14:00  

Jul med Price og Blomsterberg
Jul med Price og Blomsterberg Konditor Mette Blomsterberg og amatørkok James Price har indtaget historiske Erik af Pommerns Kammer på Kronborg Slot med de fineste råvarer, gryder, potter, pander - og julepynt. James byder for alvor på julemad, når han laver rullepølse, leverpostej og sylte - gris, gris og gris. Han gør en stor dyd ud af at lave alting helt fra bunden og holde sig til simple krydderier, så grisens gode smag kommer helt frem. Mette laver juleflødeboller med kanel og tyk, tyk chokoladeovertræk - og en bund af kransekage. Hun viser, hvordan den perfekte flødebolleskum bliver til, og hvordan hun får chokoladen til at sætte sig på den helt rigtige måde. Og som sædvanlig gemmer der sig en overraskelse i en ægte Blomsterberg-dessert.

14:20  

Hammerslag 2017 (9)
Hammerslag 2017 (9) Hammerslag er i denne uge på Fyns land, hvor der venter mæglerne tre spændende og meget forskellige boliger. Først et lille charmerende dobbelthus i den gamle fængselsby, Nyborg. Så et moderne arkitekttegnet sommerhus på Hindsholm, som er fra samme tegnestue som operaen i København. Og sidst men i bogstaveligste forstand ikke mindst en kæmpe kasse af en palævilla i Kerteminde. Vært: Christian Degn

14:20  

Hammerslag 2017 (8)
Hammerslag 2017 (8) Hammerslag er rykket syd for Aarhus for at tage pulsen på byerne i oplandet. Første hus ligger lidt uden for Malling, og er en nyere ejendom, der ligger med en fabelagtig udsigt over Norsminde fjord. Herefter bevæger vi os lidt sydligere til Odder, der bliver mere og mere attraktiv for børnefamilier, som gerne vil lidt væk fra storbylivet. Sidste bolig ligger i det naturskønne Skanderborg, hvor vi har fået fingre i et smukt byhus, der ligger lige ned til søen. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

12:30  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

12:45  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

12:48  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

12:50  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

12:53  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

12:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

12:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

13:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste kvartfinale ræser de sportstossede tøser fra Rainbow Racers imod de tre toptunede staldkarle fra Bonderøvene. Det går ganske vildt for sig, når de to hold drøner frem og tilbage på Striben, stejlt ned ad bakken på Specialbanen ved Himmelbjerget og rundt på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den sidste plads i semifinalerne.

13:15  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:25  

Misser og Vaps
Misser og Vaps

13:30  

Sofus II (5)
Sofus II (5) Sofus lander hos Simon, der bor på en gård på Sejerø. Simon skal hjælpe sin mor med at dele post ud på hele øen. Simon cykler på sin egen cykel, men det kan godt være hårdt for benene, når bakkerne er stejle. En chokolademad i solen giver heldigvis kræfter. Simon giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Trillingerne har fået en stor maskine i udklækningssgave. Nu kan de også være seje, ligesom Sprinter! Men da de alle har en controller, der styrer den store maskine, er det tydeligt, at det kun kan ende i kaos. Et kaos, som kun DiktaThor kan stå bag. Sprinter må nu få trillingerne til at samarbejde, så de kan klare DiktaThor og hans onde plan.

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Leo savner musik fra jorden og foreslår, at de laver en musikkonkurrence på Bhilka. DiktaThor udnytter straks øjeblikket og foreslår, at den der vinder konkurrencen, vinder retten til Bakkeby! Nu må Sprinter og vennerne få et band op og køre. Det er bare svært, når ingen på Bhilka ejer nogen musikalske evner.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) DiktaThor har udviklet den ondeste plan hidtil: En maskine, der afspiller en rigtig ørehænger, som gør, at ingen kan koncentrere sig. Kun Senior, som er for gammel til at høre særlig meget, kan klare sig igennem sangen. Men hvordan får man Senior til at hjælpe, når han misforstår alting?

13:55  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Trillingerne har fået en ide - de vil være superhelte og overtage tjansen efter Sprinter. Men da de forsøger at tage sagen i egen hånd og fange Cleopatra, kommer de i endnu større problemer end dem, de prøvede at løse...

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand Granberg vil gerne være med i en hemmelig klub for sure mænd, så han prøver at imponere dem. Han tager på minigolfbanen for at forvandle børn til voksne, men Motor Mille og Børnebanden lægger en plan med tyggegummi, snor og golfbolde.

14:40  

Kika og Bob (14)
Kika og Bob (14) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:05  

Kender Du Typen? 2020 - med træsko og designertøj
Kender Du Typen? 2020 - med træsko og designertøj Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup hopper i træskoene for at finde frem til den hemmelige hovedperson. Det er en, der er flyttet på landet og nu nyder at invitere naboerne til børnefødselsdag med håndskrevne invitationer. Vært: Mads Steffensen

15:05  

Kender Du Typen? 2020 - med slik og strømpebuksecreme
Kender Du Typen? 2020 - med slik og strømpebuksecreme Hvem er det, der smører benene ind i brun creme og elsker bland-selv-slik? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger en lejlighed på 9. sal på Islands Brygge. Vært: Mads Steffensen.

15:35  

Fader Brown IX (1:10)
Fader Brown IX (1:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Goodfellow er vidne til, at Mallory retter en falsk anklage mod en uskyldig mand. Og så beder Goodfellow Fader Brown om hjælp.

16:20  

Fader Brown IX (2:10)
Fader Brown IX (2:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Mrs. McCarthy får en ubehagelig fødselsdagsgave, da hendes liv bliver truet af en mystisk og hævngerrig engel.

16:20  

Fader Brown IX (3:10)
Fader Brown IX (3:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En barnemorder bliver myrdet. For at opklare sagen, må Fader Brown må dykke ned i fortiden og rippe op i gamle sår.

17:05  

Jordemoderen XI (3:8)
Jordemoderen XI (3:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Juni 1967. Det er 100 år, siden St Raymond Nonnatus-ordenen kom til Poplar, og Shelagh bringer det lille samfund sammen for at fejre det. Samtidig bliver Nancy opmærksom på den svære situation, kvarterets hjemløse sprittere befinder sig i.

DR2

17:25  

Explainer - Hvad er prisen for vores tøjforbrug?
Explainer - Hvad er prisen for vores tøjforbrug? Verden er i tøjkrise. Der bliver produceret mere og mere nyt tøj, og levetiden for vores tøj bliver mindre og mindre. Meget tøj ender bagerst i skabet, på en losseplads i Afrika eller til forbrænding. Men hvor stort er problemet egentlig?

17:30  

Hjælp, det er jul (6:24)
Hjælp, det er jul (6:24) For de fattiges skyld. Julen hænger Niels langt ud af halsen, og han er deprimeret over, at han er endt som fotograf på en tilbudsavis. Helle forsøger at hjælpe og foreslår, at han kan tage med ud og fotografere hende, når hun samler ind til de fattiges jul. Parret fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage, når Niels og Helle (Thomas Bo Larsen og Mette Horn) sætter sig for at skabe den bedste og hyggeligste jul nogensinde - eller rettere - en jul, der ikke er ligeså hæslig som den sidste år. Problemet er bare, at de ikke er helt enige om hvordan man får en hyggelig jul... Det hele rammes ind af Christine Feldthaus, Karen og Huxi, Knud Romer, Sebastian Dorset m.fl. der kærligt, men nådesløst, spidder det årlige julevanvid.

17:35  

Explainer - Er energidrikke farlige?
Explainer - Er energidrikke farlige? Kølediskene er fyldt med farvestrålende dåser, der lover energi på alle mulige måder. Mens salget fortsat skyder i vejret, er et nyt mærke blevet populært for børn og unge; Prime, som to YouTube-stjerner står bag. Men er energidrikke decideret farlige eller bare usunde?

17:45  

Pokalfodbold: FC Nordsjælland - AB, direkte
Pokalfodbold: FC Nordsjælland - AB, direkte

17:55  

Pokalfodbold: FC Nordsjælland - AB, direkte
Pokalfodbold: FC Nordsjælland - AB, direkte

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Karla glemmer Ib
Karlas Fantalastiske Klasse - Karla glemmer Ib Ib bliver hjemme for at bevise, at ingen vil savne ham. Karla lover ham at sige til, så snart det sker, men kommer selv til at glemme Ib.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Paw Patrol III (2)
Paw Patrol III (2) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:15  

Sebastians Jul (6:24)
Sebastians Jul (6:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag går Sebastian ud til gederne for at klippe deres klove. Derefter går han indenfor og laver en julebuk af strå, så den kan pynte i stuen. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:25  

Jagten på regnbuens farver | Farverne er helt væk
Jagten på regnbuens farver | Farverne er helt væk Motor Mille og Hr. Skæg mangler kun én ingrediens for at få regnbuens farver tilbage, men pludselig bliver hele verden sort og hvid. Kan de stadig nå at redde regnbuen, eller vil verden have mistet sine farver for altid?

17:40  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

17:53  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

17:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:40  

Det magiske tivoliteater (6:24)
Det magiske tivoliteater (6:24) Det er Lukas sidste dag på teateret, og Gabriella, Constance, Gorgon, Myggen og Werther vil lave noget ekstra hyggeligt for ham.

20:00  

Boost dit julebudget
Boost dit julebudget I år skal vært Sofie Østergaard for første gang holde jul derhjemme sammen med familien, men er der styr på julebudgettet? Sammen med kæresten Sebastian skal Sofie tage stilling til de økonomiske dilemmaer, som følger med julen. Hvad må julegaverne koste? Skal der både være and og flæskesteg juleaften? Undervejs får hun gode råd og inspiration til en jul uden økonomisk stress.

20:30  

Håndboldens Heltinder - Danmark elsker håndbold (3:3)
Håndboldens Heltinder - Danmark elsker håndbold (3:3) Det nuværende landshold har altid levet med store forventninger på grund af fortidens resultater. Og efter en række udfordrende år har holdet leveret gode præstationer under træner Jesper Jensen. Hvordan mærker Sandra Toft, Louise Burgaard og holdkammeraterne den voksende opmærksomhed? Og hvor tæt er vi på guldet igen?

DR2

18:50  

Pokalfodbold: FC Nordsjælland - AB, direkte
Pokalfodbold: FC Nordsjælland - AB, direkte

19:00  

Pokalfodbold: FC Nordsjælland - AB, direkte
Pokalfodbold: FC Nordsjælland - AB, direkte

20:00  

Pokalfodbold: F.C. København - Silkeborg IF, direkte
Pokalfodbold: F.C. København - Silkeborg IF, direkte

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Cirkusdirektøren har fanget en krøltoppet pelikan ved at lokke den med mad fra sin "delikato-kanon". Nu planlægger hun at bruge sit fantastiske værktøj mod Petronix for at forpurre deres redningsaktion.

18:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:15  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Da monsteralarmen går, tager Arthur og børnene på deres første monsterjæger-mission sammen. Noget stort er på vej og måske er Grummebæk i fare.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

6 dage til zen (2:4) Seriøst, skal vi kramme et træ?
6 dage til zen (2:4) Seriøst, skal vi kramme et træ? På dag to i eksperimentet skal de unge kramme et træ, og det udfordrer Sally og Mathias, der får et grineflip midt i naturterapeuternes øvelse. Et fællesskab er ved at opstå mellem de unge, og Bertram leder efter sin plads i gruppen.

21:55  

Beck: 58 minutter
Beck: 58 minutter Svensk krimi fra 2022. (Beck - 58 minuter) Alex skal medvirke i morgen-tv. Entreprenøren Tomas Tormalm skal også være gæst. Netop som udsendelsen begynder, kommer en af husets vagter ind i studiet. Han truer Tormalm med en pistol. Det lykkes Tormalm at flygte, men vagten tager Alex og nyhedsværterne som gidsler. Beck-gruppen er vidne til gidseltagningen på direkte tv. Nu går arbejdet i gang for at befri gidslerne.

23:25  

Alene i vildmarken (3:7)
Alene i vildmarken (3:7) Veninderne Ester og Anna-Caroline har store boligdrømme i vildmarken, selvom de aldrig har bygget et shelter før. Kreative løsninger skal der til hos far Aslak og datteren Rikke, der har svært ved at få røgen ud af deres nye bolig. Hos militærveninderne kæmper Katrine med at finde energi til byggeprojekterne, og Katja må trække det tunge læs. Måske deler de ikke den samme drøm alligevel?

DR2

21:05  

Pokalfodbold: F.C. København - Silkeborg IF, direkte
Pokalfodbold: F.C. København - Silkeborg IF, direkte

22:55  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

23:25  

Rejseguide til et raceopdelt Amerika (2:2)
Rejseguide til et raceopdelt Amerika (2:2) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Driving While Black) I 1929 kunne næsten enhver amerikaner køre en tur i deres bil. Afroamerikanere ville rejse ligesom hvide amerikanere. De ville se landet og besøge museer og nationalparker med deres børn. Men for sorte gav bilture ikke kun en følelse af frihed - de var også ekstremt farlige. Her dykker vi ned i de utallige historier om sorte, der stoppes for at være "sorte bag rattet".

TVR
DR1

00:25  

OBS
OBS OBS. Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Alzheimerforeningen, sådan kan du selv teste hjernen.Havmiljøvogter - Havfald. Sundhedsdatastyrelsen

00:30  

Dødens trekant (5:6)
Dødens trekant (5:6) Irsk krimiserie fra 2023. (The Vanishing Triangle) David haler Gough ind til afhøring, men er det virkelig ham, der er morderen? Politiinspektør Gill ved tydeligvis noget om Goughs fortid, men han har ingen intentioner om at afsløre sin viden. Og han forsøger at afpresse David til at droppe sagen.

01:15  

Dødens trekant (6:6)
Dødens trekant (6:6) Irsk krimiserie fra 2023. (The Vanishing Triangle) David konfronterer politiets top for at afsløre Gill og Gough, men ingen støtter ham. Han afslører sin hemmelighed for sin familie. Lisa og Brennan følger et spor, der fører dem til en forladt fabrik.

02:00  

Taggart: Hjemve
Taggart: Hjemve Skotsk krimi fra 2008. (Taggart: Homesick) En polsk immigrant bliver fundet skudt på byggepladsen, hvor han arbejdede som sikkerhedsvagt. Få timer senere findes en polsk hotelreceptionist skudt på en parkeringsplads. Er mordene racistisk motiverede? Taggart-holdet går på jagt efter svaret. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Pat Harkins.

02:45  

Rick Steins elskede Cornwall III (8:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (8:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) I 1800-tallet arbejdede 25% af Cornwalls befolkning med mineindustrien. Mænd knoklede i ekstrem varme en hel times rejse under jordens overflade, og unge kvinder knuste sten med tunge forhammere. Rick undersøger også en kirke med 600 år gamle vægmalerier og besøger en producent af botanisk spiritus. Han laver sin egen version af platinum pudding, en royal dessert kreeret til dronning Elizabeth II's 70-års jubilæum.

02:45  

Rick Steins elskede Cornwall III (7:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (7:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Havdisen hænger lavt over vandet, og Rick starter dagen med at lave en krydret shakshuka til morgenmad. Derefter går han ombord på færgen King Harry for at nyde en naturskøn tur over Fal-floden. Efter en rundvisning på den økologiske Soul Farm laver han en radicchio-tærte. Sammen med radioværten Petroc Trewlawny dykker de ned i den Oscar-vindende komponist sir Malcolm Arnolds værker, der var inspireret af Cornwall.

03:15  

Antikkrejlerne XXVI (19:25)
Antikkrejlerne XXVI (19:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:15  

Antikkrejlerne XXVI (17:25)
Antikkrejlerne XXVI (17:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:20  

Et liv i ti billeder - Freddie Mercury
Et liv i ti billeder - Freddie Mercury Britisk dokumentarserie fra 2021. (A Life in Ten Pictures) Freddie Mercury var en af de mest fotograferede mænd i verden. Kendt for sin karisma og store stemme. Gennem ti ikoniske billeder kastes et unikt blik på hans ekstraordinære liv - fra hans barndom på den østafrikanske ø Zanzibar, flugten til England og hans forvandling fra genert studerende til international rockgud - den Freddie Mercury, vi alle kender.

01:10  

Fall River: Mord i satankulten (3:4) - Dyrets mærke
Fall River: Mord i satankulten (3:4) - Dyrets mærke Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Fall River) Robin Murphy står for første gang frem med sin historie. Hendes rystende beretning tegner et billede af korruption - og afslører en sandhed, der aldrig før har været overvejet. Endnu et mord afsløres og knyttes til sagen. Er det brikken der samler puslespillet?

02:05  

Familien der stjal Sydafrika
Familien der stjal Sydafrika Sydafrikanske dokumentar fra 2019. (How to Steal a Country) I 1993 bosætter den stenrige indiske Gupta-familie sig i Sydafrika. Planen er at lave forretninger, men i stedet udnytter de staten og samarbejder med landets præsident, Jacob Zuma, om at have kontrol over lukrative statskontrakter. Hør historien om Gupta-klanens magtmisbrug og svindel med millioner af dollars. Og hvordan Sydafrika endte med at blive styret af indiske forretningsfolk.

03:05  

Undercoveragenten (2:6) - Informanten
Undercoveragenten (2:6) - Informanten Svensk dokumentarserie fra 2020. (Infiltratören) Peter Rätz er nu hangaround i den svenske rockerklub Broderskabet. Samtidig med at han lækker information til politiet, deltager han i alt fra våbensmugling til inddrivelse af gæld. Efterhånden får han rockernes fortrolighed og stiger i graderne - men det tvinger ham også til at tage flere chancer.

03:35  

Undercoveragenten (3:6) - Forvandlingen
Undercoveragenten (3:6) - Forvandlingen Svensk dokumentarserie fra 2020. (Infiltratören) Peter Rätz bliver en af de ledende medlemmer af rockerklubben Broderskabet, men karrieren som kriminel skader hans forhold til familie og venner. Da han forsøger at vende tilbage til sit normale liv, har norsk politi brug for hans hjælp til at infiltrere rockerklubben Pedrosa.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SAKSKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204200805