Sakskøbing
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: mandag d. 30. oktober 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: mandag d. 30. oktober 2023

DR1

05:25  

Jordemoderen VIII (6:10)
Jordemoderen VIII (6:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Søster Julienne drages ind i en konflikt mellem en mor og datter, som begge er gravide. Samtidig går det op for Phyllis Crane, at hun har en beundrer.

05:25  

Jordemoderen VIII (5:10)
Jordemoderen VIII (5:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) En mæslingeepidemi spreder sig i Østlondon, og dr. Turner beslutter at gøre bydelens mødre klogere på sygdommen. Samtidig forsøger han at hjælpe en mor, der har mistet et barn og nu er stærkt bekymret for sit andet barns helbred.

06:20  

Fiskerne (1:8)
Fiskerne (1:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. Fiskerlivet er benhårdt. De, som lykkes, tjener store penge, men det kræver både hårdt arbejde og godt gammeldags held. Unge, utålmodige Jarand får en barsk start på årets fiskeri ved Lofoten. Geir er veteran og har erfaret, at man må have is i maven for at lande kæmpefangsten.

06:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til bogerne om samfundet. Denne gang om Depression - sådan bør man søge hjælp. Demens - Det nationale demenssymbol. Fuldkorn er sundt.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Fiskene i Sverige: Søerne
Fiskene i Sverige: Søerne Svensk naturserie fra 2022. (Fiskarnas Rike) I de svenske søer lever der cirka 50 forskellige fiskearter og hundredvis eller måske tusindvis af andre arter. Under den stille vandoverflade er der alt andet end roligt. Hernede er der en konstant kamp mellem rovfisk og deres bytte. Tag med på en magiske rejse ud i søerne, og mød den glubske gedde med sine 600 sylespidse tænder, den europæiske malle og forskere, der kæmper for at økosystemet er i balance.

08:15  

Bagom: Fiskene i Sverige (4:9)
Bagom: Fiskene i Sverige (4:9) Vi går bag serien 'Fiskene i Sverige'. Se hvordan de betagende naturoptagelser er blevet til.

08:25  

Stormfulde kyster (3:3)
Stormfulde kyster (3:3) Britisk naturserie fra 2020. (Stormborn) Efteråret bringer nye udfordringer til dyrene i de nordlige egne. Det er nu de skal forberede sig på den lange, mørke vinter. Mens nogle unger skal til at stå på egne ben, kommer andre først til verden nu. Men fælles for dem alle er; at deres evner til at overleve vil blive sat på en hård prøve. For det er kun de mest tapre og sejlivede, der klarer sig igennem til foråret, når lyset vender tilbage.

DR2

06:40  

Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (1:3)
Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Osama bin Laden - The Inside Story) Hvordan blev en stille milliardærsøn - og Arsenal-fan - verdens mest eftersøgte terrorist? Osama bin Laden afspejlede de komplekse forandringer, som Mellemøsten og hele verden har gennemgået de sidste 40 år. Ingen anden har haft så stor indflydelse på disse forandringer. Serien følger hans liv fra 70'ernes Saudi-Arabien, 80'ernes Afghanistan til 90'ernes Sudan. Hvilke globale trends ændrede ham - og hvordan ændrede han verden?

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II Går sidelæns hjem.

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (2)
Rosa fra Rouladegade II (2) Marius har en morfar, der er god til at male, fortælle røverhistorier og lave fis og ballade. Nu synes Marius det er på tide, at der er nogen der laver lidt fis med morfar. Marius tager derfor et smut til Rouladegade og beder Rosa om hjælp til at bage en hemmelig overraskelseskage. De forklæder sig og tager på en hemmelig kagemission, der byder på både telefonfis og klovnerier

05:55  

Ernest & Celestine (9)
Ernest & Celestine (9)

06:10  

Sarah og And (12)
Sarah og And (12)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Pippa skal syes (9)
Bamselægen - Pippa skal syes (9) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Milla, som har en sød lille bamse-fugl. Den hedder Pippa, og den har fået en flænge i vingen,

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Der er en hundehvalp i buret i tårnet, som skal reddes. Modige Julian melder sig til at løbe alene op efter den, men han bliver låst inde. Motor Mille og Børnebanden kan ikke få fat i nøglen til buret - men så opdager de en skjult trappe bag en reol.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:09  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (34)
Hey Duggee (34)

07:40  

Onkel Rejes fede sommerferie (8)
Onkel Rejes fede sommerferie (8) Onkel Reje er i fuld gang med forberedelserne til at blive far. Men inden han ved af det, er det nyheden om Moses Hansen Hansens dødsensfarlige Dødsdrome, der tager opmærksomheden. For Onkel Reje mener godt, at man kan køre på motorcykel, selvom man er gravid. Desværre for ham er de børnehadende naboer Didrik og Skidrik også dukket op ved Dødsdromen og de har planer om at udnytte situation til én gang for alle at tilintetgøre Onkel Reje.

07:55  

Paddington II
Paddington II

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (44)
Vidundervovsen Vaffel (44)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (11)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (11) I fængslet får Jose overtalt Hanne Riffel til at gå en tur, så Kristian kan hamre hul i muren. Mon Kristian og Jose kan flygte nu? Imens får drengene fat i Grundloven i skurkenes skjulested, men inden de når at komme ud, har Reichardt fanget Bjørn.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Anna Lin har det fint: Jeg er så bange for, at det bliver en fiasko
Anna Lin har det fint: Jeg er så bange for, at det bliver en fiasko Anna skal på Roskilde Festival. Samtidig har programserien premiere, og angsten for at blive misforstået trænger sig på. Men hvorfor føles det egentligt så farligt at fejle i andres øjne? Anna mødes med tre Roskildegæster, der alle kender følelser af at være så bange for at fucke up, at det holder en tilbage fra at leve livet, som man har lyst til.

09:45  

Bryllupsfotograferne (5:6)
Bryllupsfotograferne (5:6) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Bröllopsfotograferna) Fotograf Linda Eliasson må pludselig tage hjem, da brudeparret tvinges til at afbryde hele bryllupsfesten.

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (158)
Antikkrejlerne med kendisser (158) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (157)
Antikkrejlerne med kendisser (157) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXV (20:25)
Antikkrejlerne XXV (20:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (19:25)
Antikkrejlerne XXV (19:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse?
Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse? Inde i byen er mange dyr sammen to og to. Men en han-svane er helt alene. Han vil gerne finde en hun-svane, som han kan danse parringsdans med, så de kan finde ud af om de skal være sammen. Men der er mange andre hansvaner i søen. Så spørgsmålet er, om hansvanen finder en hunsvane, som vil danse med ham?

09:16  

Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk
Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk På et stenrev ude i havet lever der nogle fisk, som hedder rødnæb. De er alle hunner, for hannen i flokken er død. Uden ham kan de ikke få unger. Derfor begynder den største af hunnerne på en fantastisk forvandling.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Svaner i slåskamp (9)
Sød, nuttet og i fare - Svaner i slåskamp (9) Josefine, Olivia og Emma er skræmte, for midt på stien ved Damhussøen ligger en hjælpeløs svane. Folk kommer meget tæt på den og er sure over at den ikke flytter sig. Men pigerne kan se den har det skidt, så de ringer efter en dyreambulance. Sammen får de hjulpet svanen ned i søen, men så forsøger de andre svaner at drukne den. Pigerne vil redde svanen og finde ud af, hvorfor de andre svaner er så onde.

09:30  

MikroMakkerne - Skøjteløber
MikroMakkerne - Skøjteløber MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skøjterløberen for at undersøge, hvordan pokker den mon går på vandet. Men de små lynhurtige rovdyr er svære at fange!

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Spinosaurus havde et stort ryg sejl til at imponere eller skræmme. Spinosaurus er den eneste dinosaur, der menes at have levet både på land og i vand.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:58  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen Den er plettet, har et af verdens stærkeste bid og er forhadt af både mennesker og dyr. I dag skal Sebastian forsøge at finde et af Afrikas mest afskyede dyr - den plettede hyæne.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at storken lægger sine æg inde midt i byen? Se med når Kristian og Katrine fodrer storke, og se om det lykkes Storkvira og Lange-John at finde en storkerede i Aarhus midtby.

11:05  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

11:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være skiløber. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor der serveres en helt speciel pizza. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:50  

Vilde venner (5)
Vilde venner (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave hullerne i hegnet i andegården så ænderne ikke flyver væk og redde en svane, der har spist t en fiskekrog.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Makeover og Møllehus
Frank & Kastaniegaarden - Makeover og Møllehus Børnene er sendt på sommerferie hos bedsteforældrene, og det giver Frank og Theresa mulighed for at give køkkenet den helt stor overhaling. Bordpladen skal limes, skufferne gnides med stearin og de lerklinede vægge shines up. At høste med le er hårdt arbejde, så for at skåne sine albuer skårlægger Frank kornet med sin traktor og bruger energien til at sætte vinduer i møllehuset.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Morbær og Mørtel
Frank & Kastaniegaarden - Morbær og Mørtel Det er sommer på Kastaniegaarden, og Frank forsøger sig med en ny måde til at høste morbærtræerne. Den bedste metode til at pudse vægge på er at kaste mørtelen på, men det sviner og efterlader hunden Kaysa med et dalmatinerlook. Og så kan Frank gøre status over møllehuset: To paller med mursten står tilbage - ellers er alt fra den gamle bygning genbrugt.

12:45  

Nak & Æd - en sneppe på Bornholm (1:10)
Nak & Æd - en sneppe på Bornholm (1:10) Sæson 7 (2016). Selvom kalenderen viser december måned, så er solskinsøen blevet destination for de to kammerater, der forhåbentlig får succes på sneppejagten. Men onde tunger vil mene, at sneppen ikke befinder sig på klippeøen på denne årstid. Kokken håber på en menu med små, fine snepper, men det kræver fuld koncentration fra Jørgen på jagten, hvis ikke de skal ende med at spise et ægte bornholmsk ornehoved. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed Sendt først gang 15.10.2016

12:45  

Nak & Æd - en bekkasin ved Rold Skov (10:10)
Nak & Æd - en bekkasin ved Rold Skov (10:10) Sæson 6 (2015). Det er oktober. Jørgen og Nikolaj har slået teltet op ved en skovsø i Rold Skov. På de nordjyske enge vil de jage bekkasiner. Jørgen ved, at jagten kræver det ypperste af hans skydefærdigheder fordi bekkasinen flyver i zig-zag. Nikolaj giver ham dog sin fulde kammeratlige støtte - i særdeleshed fordi alternativet denne gang er en mårhund. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 24.04.2016

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (15:15)
Rick Steins elskede Cornwall (15:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) På sidste etape af Ricks Cornwall-odyssé, tager han på en storbyferie i Truro. Her hører han en usædvanlig spøgelseshistorie og besøger den storslåede katedral. Han møder en familie, der serverer et lækkert måltid med indmad - og han fortæller historien om den excentriske præst Robert Stephen Hawker, der har skrevet Cornwalls uofficielle hymne.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (14:15)
Rick Steins elskede Cornwall (14:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) På Penwith-halvøen udforsker Rick områdets rige historie - fra Lamorna Coves kunstsamfund til minedriften i Botallack. Han følger et gammelt spor på jagt efter Cornwalls ældste bygning og fortæller, hvordan han som ung på Lizard-halvøen blev forelsket for første gang og smagte sin første bouillabaisse.

14:05  

Hammerslag 2016 (2)
Hammerslag 2016 (2) Hammerslag er taget til Ydby syd for Thisted. Her skal mæglerne se på et sommerhus fra 2006 med udsigt ud til Limfjorden. På den anden side af Limfjorden finder vi Gjellerodde og aftenens andet sommerhus. Vi slutter udseendelsen i Fjaltring, hvor vi skal se på et idyllisk og meget sjældent udbudt sommerhus i første klitrække. Men hvad er prisen på sådan en herlighed? Vært: Christian Degn

14:50  

Kender Du Typen? 2018 - Med flygel og bjælkehytte
Kender Du Typen? 2018 - Med flygel og bjælkehytte Kender Du Typen? besøger i dag en kendt dansker, der fik at vide af sin tømrer, at han skulle lade være med at købe det hus, han havde kig på. Men han gjorde det alligevel. Den egensindige hovedperson udfordrer Mads Steffensen, Anne Glad og Flemming Møldrup til en dans, men tør de springe ud i det? Vært: Mads Steffensen

14:50  

Kender Du Typen? 2018 - Med kosttilskud og rod i skuffen
Kender Du Typen? 2018 - Med kosttilskud og rod i skuffen Hvilken kendt dansker har et skotøjsæskelåg hængende som kunst på sin væg? Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal gætte, hvem der har et passioneret forhold til mode, kunst og sin affaldssorteringsspand, når Kender du Typen? besøger en stor lejlighed i centrum af København. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:15  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

12:35  

Ramajetterne II (9)
Ramajetterne II (9) Så er der igen ballade i Ramasjang Lufthavn. Alle drengene glemmer helt at arbejde, da smukke Rosa vender hjem fra Australien og tryllebinder dem med gode historier, kage og feriebilleder. Sus må helt alene sørge for, at alt ikke ender i kaos.

12:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste kvartfinale ræser de sportstossede tøser fra Rainbow Racers imod de tre toptunede staldkarle fra Bonderøvene. Det går ganske vildt for sig, når de to hold drøner frem og tilbage på Striben, stejlt ned ad bakken på Specialbanen ved Himmelbjerget og rundt på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den sidste plads i semifinalerne.

13:25  

Op og Hop II (7)
Op og Hop II (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skæg metal gymnastik.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) DiktaThor udfordrer Sprinter til en duel og ifølge de ældgamle Bhilkha-regler, kan man ikke sige nej. Det bliver starten på en trekamp med Bhilkhas klassiske discipliner - arbejdsjuice-bælning, holde-vejret-længst og sæbebobleskydning. Hvem har den roligste hånd, når blodet pumper, og hele byen kigger på?

14:05  

Oda Omvendt II (7)
Oda Omvendt II (7) Oda Omvendt kommer Emil til undsætning. Da Emils forældre vil bruge al for lang tid på at bygge korthuse og lave maratonhøjtlæsning, hurtig-zapper Balder dem. Sammen laver Oda og Emil en skøn tidslomme med børnetid, så de kan bygge korthuse og læse lige så længe, de har lyst. Balder, der nu bor i børnehaven, får besøg af Amalie fra Allerhøjeste Sted, og han lover at sætte en stopper for Odas tidsbobler.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (10)
Onkel Rejes fede sommerferie (10) Da Onkel Reje finder ud af, at Onkel Bum har opfundet en maskine, så man kan snakke med babyer inde i maven, bliver han nysgerrig. For mon babyen i hans egen mave er en pige eller dreng? Inde hos naboen har Didrik og Skidrik travlt med at finde på nye måder at tilintetgøre Onkel Reje på, og heldigvis bliver der hentet haveaffald i dag, så måske kan de slå to fluer med ét smæk.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Politi (1)
Motor Mille og uniformerne - Politi (1) Nogle mennesker lever af at hjælpe andre, fx politiet. I dette afsnit fortæller Motor Mille om dengang hun sammen med en politimand og politihunden Elvis fandt en tyv, der var på spil og lærte, hvad man som politimand skal være god til.

14:45  

Kika og Bob (3)
Kika og Bob (3) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:35  

Fader Brown IV (1:10)
Fader Brown IV (1:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) En B-filminstruktør kommer til Kembleford og bliver myrdet. Fader Brown efterforsker mordet.

15:35  

Fader Brown IV (3:10)
Fader Brown IV (3:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Fader Brown efterforsker hvorfor en forhenværende bøddel er blevet forgiftet.

16:20  

Fader Brown IV (2:10)
Fader Brown IV (2:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Sid falder for arvingen til et lokalt bryghus, men så bliver hun arresteret for mordet på sin far. Fader Brown må finde ud af sandheden.

16:20  

Fader Brown IV (4:10)
Fader Brown IV (4:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) En vanvittig komiker har svoret at hævne sig. Fader Brown bliver viklet ind i komikerens hævntogt.

17:05  

Jordemoderen VIII (8:10)
Jordemoderen VIII (8:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Moder Mildred vender tilbage til Nonnatus House og forsøger at hjælpe en dokarbejderfamilie, der kæmper med alvorlig sygdom på grund af dårlige arbejdsforhold. Samtidig tager Lucille sig af en ugift teenagemor, som ønsker at beholde sit barn.

17:05  

Jordemoderen VIII (7:10)
Jordemoderen VIII (7:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lucille har udsigt til en ny romance, og det løfter humøret i Nonnatus House. Samtidig rammes en gravid kvindes mand af nogle uforklarlige smerter, der minder om hans kones symptomer.

17:55  

Antikduellen (12:12)
Antikduellen (12:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Helga Thodsen fra Maude - Vintage og Retro eller Michael Christiansen fra Habengood på Frederiksberg, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt Hvide Sande, Nakskov og Frederikssund. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Kun 1.100 skiller de to duellanter. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

DR2

17:28  

Explainer - Hvorfor er der så mange skyderier i Sverige?
Explainer - Hvorfor er der så mange skyderier i Sverige? Sverige er ramt af en skudepidemi. September blev en af de blodigste måneder i nyere svensk historie med 11 skuddrab på én måned. Den svenske statsminister kalder det en selvpåført national krise - men hvordan er det endt så galt i Sverige?

17:30  

Explainer - Hvad sker der, hvis børn bruger meget skærm?
Explainer - Hvad sker der, hvis børn bruger meget skærm? Smartphones, tablets og andre skærme bliver beskyldt for at være skadelige for børn, hvor blandt andre statsminister Mette Frederiksen har sagt, at de er farligere end trafikken. Men hvad sker der, hvis børn bruger meget skærm?

17:35  

Weekendtur til Athen
Weekendtur til Athen Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Piræus, Parthenon og Poseidon. Tag med Gregg Wallace til den græske hovedstad, Athen. I løbet af tre dage udforsker han byen og møder de gamle guder ved Akropolis, nyder det fantastiske middelhavskøkken som filo-tærter, tzatziki og souvlaki og indtager endda scenen for at hjælpe med produktionen af en klassisk græsk tragedie.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:05  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Karlas Fantalastiske Klasse - Spøgelset
Karlas Fantalastiske Klasse - Spøgelset Karla og Blomme skal ned i parken og købe is. På vejen møder de et ægte spøgelse. Da de skal betale, er pengene væk. Har spøgelset stjålet dem?

16:35  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder et papkassefort + Vovserne redder Rejsende Rasmus fra Kæmpestore Spids.

17:00  

Motor Mille på cirkustur (3)
Motor Mille på cirkustur (3) Motor Mille elsker fart, hestekræfter og seje tricks. Men hos Cirkus Mascot handler det ikke om at køre motorcykel, men om at kunne dressere grise i manegen.

17:15  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Esmeralda har været ude at mountainbike i skoven, men under et styrt er hendes bamse Stjerni kommet til skade. Bamselægen Sandra rykker derfor ud med sin ven Portør Ole for at hjælpe dem. Stjerni har slået hul i hovedet og må derfor behandles i Bamselancen med det samme!

17:30  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvordan laver man glas? Findes der pingviner, der kan flyve? Og kan en hest virkelig stå op og sove? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:40  

Stop!
Stop! Majas bedste veninde, Lovisa, er på besøg. Men tiden går som sædvanligt alt for hurtigt, og vips så skal Lovisa hjem. Maja er træt af, at de aldrig kan lege færdig, og må tænke sig godt om for at finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre.

17:45  

Stop!
Stop! Det er sengetid, men Maja er slet ikke træt. Hun prøver alle de tricks af, der findes, for at blive længere oppe, men far viser hverken nåde eller forståelse. Hun må tage drastiske midler i brug for at få ham til at forstå, hvordan det føles.

17:55  

F for får V (2)
F for får V (2)

DR1

18:00  

Antikduellen (1:12) - Løgstør
Antikduellen (1:12) - Løgstør Antikduellen er rykket til Løgstør, og her har de to Antikduellanter, Simon Krogsgaard og Helga Thodsen, 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. Der er fokus på trends og tendenser i den ene lejr, hvor Helga har brugt de sociale medier til at finde sine forhandlere. Den anden bil bliver fyldt op med klassisk design, når Simon besøger et par gode kollegaer. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Ekstraordinært på Aarhus Ø
Hammerslag - Ekstraordinært på Aarhus Ø Vært, Sofie Østergaard, byder denne gang inden for i to helt ekstraordinære boliger i Aarhus' nye bydel, Aarhus Ø. Christian Torp og Mira Lie Nielsen tager kampen op mod Kristine Virén og Lars Lyng, når de for første gang skal gætte prisen på et badehus, der byder på få kvadratmeter og særlige husregler. Derefter kører elevatoren helt op til 15. etage i byggeriet Kampanilen, hvor eksperterne skal gætte prisen på en lejlighed beliggende inde bag bygningens store urværk.

20:30  

Loppen & Lærlingen (8:8) - Den med basketnettet
Loppen & Lærlingen (8:8) - Den med basketnettet Møbeldesigneren Linette og influenceren Sofie mødes til en revanchedyst på et loppemarked i Aalborg. De skal købe billigt og sælge dyrt - og de får hjælp af to rutinerede genbrugseksperter. Kan Linette forvandle gammelt jern til dyrt design, og får Sofie solgt sin basketkurv af træ?

DR2

18:25  

På rejse med Griff - New Zealand (2:4) Fra Auckland til Wellington
På rejse med Griff - New Zealand (2:4) Fra Auckland til Wellington Australsk-newzealandsk rejseserie fra 2019. (Griff's Great Kiwi Roadtrip) Fra Auckland letter Griff med vandflyver og sætter kurs mod White Island. Den endelige destination er dog 640 km sydpå i Wellington. Undervejs udforsker han den ene vulkan efter den anden. Og han får en meget passende udfordring: Pas på, du ikke falder i en vulkan. Da han endelig flyver mod Wellington, oplever han, hvorfor maorierne har navngivet landet Aotearoa, den lange hvide skys land.

19:10  

Jorden rundt på skinner (5:6) - Japan
Jorden rundt på skinner (5:6) - Japan Britisk dokumentarserie fra 2019. (Around the World by Train) Fra Kumamoto til Hakodate. Denne gang rejser Tony Robinson gennem det forunderlige Japan. Han starter på den sydlige ø Kyushu og hopper på det legendariske japanske kugletog Shinkansen til Kyoto, hvor han møder unge mennesker, der gør oprør mod de traditionelle japanske værdier. Derefter drager han gennem verdens længste og dybeste undersøiske jernbanetunnel og dukker op i Hakodates tykke sne.

20:00  

Filmperler: Lady Bird
Filmperler: Lady Bird Amerikansk komediedrama fra 2017. Den viljestærke teenagepige Christine "Lady Bird" McPherson er ved at blive voksen, med alt, hvad der deraf følger af op- og nedture. Lady Bird drømmer om at forlade sin kedelige hjemby og blive optaget på universitetet i New York, alt imens hun forsøger at manøvrere i sit forhold til sin mindst lige så kamplystne mor. 'Lady Bird' er 'Barbie'-instruktøren Greta Gerwigs Oscarnominerede gennembrudsfilm. Medvirkende: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Timothée Chalamet m.fl. Instruktion: Greta Gerwig.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Mads finder opgaven med en zebra, der sidder fast i et træ, som let. Men Mads' selvstændige personlighed rammer muren, da han beslutter sig for en solo-løsning.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (1)
Svampebob Firkant VIII (1) Ulykker sker + Den anden Patrick

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Arthur fortæller historien om, hvordan han fangede Dracula i sine unge dage. En grusom fortælling om held, forræderi og undergang.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Min far slog min familie ihjel: De efterladte børn
Min far slog min familie ihjel: De efterladte børn Ida var kun syv år gammel, da hendes far slog hendes mor, lillebror og mormor ihjel. Nu tager Ida på en rejse ind i fortiden i håb om at finde svar. For hvorfor skulle Ida overleve, og hvad fik hendes far til at begå drabene?

21:55  

McDonald og Dodds: Belvedere
McDonald og Dodds: Belvedere Britisk krimi fra 2022. En ung og smuk kvinde sætter sig til rette i en solstol i parken på en sommerdag - og findes efterfølgende død. Da Dodds skal efterforske hendes identitet og baggrund, tvinges han til at konfrontere sin egen fortids hemmeligheder.

23:25  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (2:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (2:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Brutale storme, hård regn og bidende frostgrader. Seks hårdføre deltagere fra tidligere sæsoner kaster sig ud i den koldeste udfordring nogensinde. Med kun lidt udstyr skal de overleve 50 dage i det barske vinterterræn i Labrador, Canada. Hvem klarer sig længst i vildmarken og vinder de eftertragtede 500.000 dollar?

DR2

21:30  

Troldspejlet special - Troldspejlet suger blod
Troldspejlet special - Troldspejlet suger blod Den klassiske vampyr havde østeuropæisk accent og adelige forbindelser. Den moderne vampyr er erotisk og kunne være din nabo. Det er altså ikke længere sikkert at kors eller hvidløg virker efter hensigten. Jakob Stegelmann kårer de bedste blodsugere siden Dracula.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Hjemsøgt (1:4) Poltergejst i Enfield
Hjemsøgt (1:4) Poltergejst i Enfield Britisk dokumentarserie fra 2022. (Hauntings) I 1977 tog politiet ud til et hus i Enfield, London, til et rapporteret indbrud - møbler var blevet flyttet, og der havde været høje bankelyde. De to betjente kunne nu ikke finde tegn på indbrud, men de så bl.a. en stol glide flere meter hen ad gulvet af sig selv. Det var blot den første af mange ekstraordinære hændelser, der kulminerede med spøgelsesagtige stemmer og levitation. Den dag i dag er de mystiske aktiviteter i huset svære at forklare.

23:30  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Vi stater på ugens helt store historie, der blev Ellemanns exit fra dansk politik. Men med Troels Lund klar til at overtage de samme pisbukser, hvor efterlader det så Venstre? Og hvilket kommune TV kan vi se frem til, når Københavns Kommune overtager Danmarks Radio? Vi kommer heller ikke uden om Israel og Palæstina - den evige strid, som ingen kan udtale sig om, uden det går galt. Men hvad siger Gud til det hele? Imens følger vi Lars Løkke på en helt almindelig dag, efter han blev narret af en russisk "satire"-duo.

TVR
DR1

00:10  

Carmen Curlers II (3:7)
Carmen Curlers II (3:7) 50.000 sæt curlere er på vej mod USA, og nu skal resten af Europa have deres leveringer, så Axel udvider fabrikken og ansætter folk til natarbejde. Birthe beordres til at skaffe 70 damer til fabrikken, men hvordan gør man det, når hele Danmark er i massiv mangel på arbejdskraft? Birthe må sande, at der skal nye alternative metoder i brug. Axel prøver at nyde sin succes men mærker ensomheden komme snigende. For hvem har han egentlig i sit liv, når det virkelig brænder på? Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing Serieskaber: Mette Heeno Manuskript: Line Mørkeby, Mette Heeno, Andreas Garfield Instruktør: Samanou Sahlstrøm Producent: Emma Poppe DR Drama

00:15  

Fader Brown III (13:15)
Fader Brown III (13:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown og Mrs. McCarthy er i banken, da den bliver udsat for et røveri. Da bankboksen bliver åbnet, finder de liget af Billy Flanders, som er bankdirektøren Samuel Harrogates svigersøn. En note på liget peger mod Harrogate, som bliver arresteret. Men Fader Brown mener, at der ligger andet bag både bankrøveriet og mordet.

01:10  

Fader Brown III (15:15)
Fader Brown III (15:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) En flygtning søger tilflugt i St Mary's og beder om hjælp. Fader Brown er forbløffet over at indse, at manden i skriftestolen er vicepolitikommissær Sullivan - og at han er eftersøgt for mord.

01:55  

Taggart: En tro kopi
Taggart: En tro kopi Skotsk krimiserie fra 2005. (Taggart: Cause to Kill) Det makabre mord på en ung kvinde bringer atter Taggart-holdet på banen. For Matt Burke føles det som at være trådt ind i en tidsmaskine, for mordet er en tro kopi af en sag, han efterforskede for 20 år siden. Sammen med den ansete retslæge Irene Russell forsøger han at opklare mordet, før gerningsmanden slår til igen. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: James Henry.

02:10  

Rick Steins elskede Cornwall (12:15)
Rick Steins elskede Cornwall (12:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Denne gang er Rick på den smukke Roseland-halvø. Han begynder sin rejse på et sted, der menes at være besøgt af Jesus. I den maleriske by St. Mawes oplever han et af Cornwalls mest luksuriøse hoteller - og viser, hvordan man tilbereder en bøf ordentligt og laver en perfekt bearnaisesauce.

02:40  

Antikkrejlerne XXV (18:25)
Antikkrejlerne XXV (18:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:00  

Rick Steins elskede Cornwall (11:15)
Rick Steins elskede Cornwall (11:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall har et blomstrende kulturliv. Rick besøger Storbritanniens mest indflydelsesrige kunstnerkoloni i kystbyen Saint Ives. På den sydligste del af Lizard-halvøen fisker han efter rød multe - og opdager, at Cornwall har et ret usædvanligt dyr på sit våbenskjold.

03:25  

Arving ukendt II (6:6)
Arving ukendt II (6:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Rischard Lewkowiez har Downs syndrom og bliver efterladt på et børnehjem i Malmø i 1953. Kattis Ahlström og Niklas Källner forsøger at forstå, hvorfor han aldrig genså sine forældre. De kommer på sporet af en grum historie, som begynder i ghettoen i det nazibesatte Lodz og slutter med, at en slægt får svar, som de har søgt efter i generationer.

03:25  

Arving ukendt II (5:6)
Arving ukendt II (5:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Hvem var Eliphas Matsweru? Er der ikke en eneste slægtning, der savner ham? Det diskrete avisbud dør uden at have afsløret noget som helst om sit gamle liv i Zimbabwe. Kattis Ahlström og Niklas Källner går på jagt efter eventuelle arvinger og finder stor dramatik i Eliphas tidligere liv.

03:30  

Antikkrejlerne XXV (17:25)
Antikkrejlerne XXV (17:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:00  

Ditte Hansen har en plan: Mere botox til folket
Ditte Hansen har en plan: Mere botox til folket Hvor ligger skuespilleren Ditte Hansen på en skala fra 1-10 og hvor ligger du selv? I en verden af boostede bryster, rynkeløse ansigter og tiktok filtre er det svært ikke at blive utilfreds med sig selv. Men skal man sammen med et rekordstort antal danskere bare kaste sig ud i diverse skønhedsgreb eller skal man skamme sig hele vejen hen til botox køen?

00:25  

Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (2:3)
Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Osama bin Laden - The Inside Story) Hvordan blev en stille milliardærsøn - og Arsenal-fan - verdens mest eftersøgte terrorist? Osama bin Laden afspejlede de komplekse forandringer, som Mellemøsten og hele verden har gennemgået de sidste 40 år. Ingen anden har haft så stor indflydelse på disse forandringer. Serien følger hans liv fra 70'ernes Saudi-Arabien, 80'ernes Afghanistan til 90'ernes Sudan. Hvilke globale trends ændrede ham - og hvordan ændrede han verden?

01:15  

Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne (1:3)
Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Sex Traffickers) Omkring 136.000 mennesker menes at leve i moderne slaveri i Storbritannien. Mange af disse er kvinder, der er handlet til sexindustrien og gemt væk på bordeller. Her følger vi særlige overvågningsteams og undercoveragenter, mens de forsøger at optrevle en kriminel gruppe, der sexhandler kvinder fra Brasilien til Storbritannien. Det ultimative mål: at fange hovedmanden bag.

02:00  

Massakren i Tulsa 1921
Massakren i Tulsa 1921 Amerikansk dokumentar fra 2021. (Tulsa Burning: The 1921 Race Massacre) I 1921 brød helvede løs i Tulsa, Oklahoma. En gruppe ophidsede hvide mennesker smadrede bydelen Greenwood og brændte hele området ned. Ingen greb ind, mens kvarteret blev lagt i ruiner og mere end 300 sorte blev dræbt. Og ikke én af dem, der deltog i optøjerne, blev retsforfulgt. Hør om ét af de blodigste raceoptøjer i USA's historie, der blev fortiet og dækket over - og som har forårsaget dybe traumer i den afroamerikanske bevidsthed.

03:25  

Stockholms blodige bandekrig (5:6) Sår for livet
Stockholms blodige bandekrig (5:6) Sår for livet Svensk dokumentarserie fra 2023. (Stockholms Gängkrig - bakom rubrikerna) Danmark, 2019. Barndomsvenner myrder hinanden igen. Denne gang i et brutalt dobbeltmord i Herlev. Den ene af de myrdede forsøgte at forlade den kriminelle verden, men uden held. Eva-Mi kæmper for at give flere kriminelle en chance for et nyt liv. "Tony" fortæller om, hvordan det lykkedes ham at bryde med det kriminelle liv. Sakariya var vidne til et skyderi og startede Kollektiv sorg.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SAKSKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1029114835